Failure to send...

This forum is for technical questions related to the message board. Now for registered users only.

Failure to send...

Postby Gillian » Sat Feb 26, 2005 6:11 pm

Any ideas on how I can send my email? My Outlook Express is receiving mail, but I can't send any. My Hotmail is receiving and sending, no problem there....here is the prompt I get when I try to send messages...

The host 'SMPT' could not be found. Please verify that you have entered the server name correctly. Account: 'POP3', Server: 'SMPT', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Socket Error: 11001, Error Number: 0x800CCC0D

II'm on POP3 and receive on SMPT....I'm really stuck..
Gillian
 

Postby Kurt » Sat Feb 26, 2005 6:31 pm

If you mean from this e-mail section from the board. I believe I have disabled the mail feature except for Site Admins.

Lemme check though just to make sure.
User avatar
Kurt
In Manus Manus
 
Posts: 19688
Joined: Mon Mar 08, 2004 6:29 am
Location: New York City

Postby Kurt » Sat Feb 26, 2005 6:33 pm

Yep, I disabled it for various board security and user privacy.
User avatar
Kurt
In Manus Manus
 
Posts: 19688
Joined: Mon Mar 08, 2004 6:29 am
Location: New York City

Postby fgmsociety » Mon Feb 28, 2005 12:59 am

No its from my own webmail service called Outlook Express.
fgmsociety
BFCus Regularus
 
Posts: 302
Joined: Sat Apr 10, 2004 11:02 pm
Location: Vancouver

Postby Kurt » Mon Feb 28, 2005 6:11 am

That must be why all of your "watched" topics are getting bounced back to my e-mail account.

That is a configuration issue with your machine or ISP , you might want to contact the appropriate tech support.
User avatar
Kurt
In Manus Manus
 
Posts: 19688
Joined: Mon Mar 08, 2004 6:29 am
Location: New York City


Return to Technical Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest